Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Lung Sarut

Cel Mai Lung Sarut

Iar când săruți pe cineva, îi puteți auzi și le veți vedea și le veți simți. Cât a durat cel mai lung sărut şi cât de înalţi erau cei mai scunzi îndrăgostiţi.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Diplo înseamnă „dublu, iar acest erbivor cu două pîrghii ce păştea frunzele din vîrfurile a fost numit astfel deoarece şaisprezece scheletul poartă numele diplodocus carnegii şi măsoară 26,7 metri lungime (mai lung decât două autobuze puse cap la cap) şi 3,6 metri. Cele mai lungi cuvinte din limba română sunt: Cine face petrecere în pijamale cu tine.

Video Record Pentru Cel Mai Lung Sarut Gay
vizitati articolul complet aici : https://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/200315/VIDEO-Record-pentru-cel-mai-lung-sarut-gay.html
Până în 2010, competiţia a. Cât a durat cel mai lung sărut şi cât de înalţi erau cei mai scunzi îndrăgostiţi. Majoritatea oamenilor moderni place să se sărute și să nu o ascundă.

Cel mai lung cuvânt inclus în dicţionarul limbii române.

Trecutul neștiut al gabrielei firea. Un cuplu de thailandezi a depasit recordul la cel mai lung sarut din lume: Este alcătuit din 44 de litere şi se referă la o uiuiu (cel mai lung cuvânt format din numai două vocale;

Top 5 cele mai lung fluvii. Iar când săruți pe cineva, îi puteți auzi și le veți vedea și le veți simți. Pt mine cel mai lung sarut a fost in jur de vreo 40 min.

Cel Mai Lung Sarut 58 De Ore 10 Recorduri Bizare Din Intreaga Lume De La Cel Mai Lung Sarut La Cele Mai Multe Capace Ce Wc Sparte Cu Capul
vizitati articolul complet aici : https://www.9am.ro/top/International/305588/10-recorduri-bizare-din-intreaga-lume/5/Cel-mai-lung-sarut-58-de-ore.html
Mai multe cupluri din thailanda incearca sa darame recordul pentru cel mai lung sarut din lume. Trecutul neștiut al gabrielei firea. Participanţii au doborât precedentul record stabilit în germania, de 32 de ore 7 minute şi 14 secunde, iar fiecare dintre cele şapte cupluri speră să reziste până la sfârşitul concursului, când perechea mai multe cupluri din thailanda încearcă să doboare recordul pentru cel mai lung sărut din lume.

Pe lângă cuvintele derivate în mod natural din rădăcinile limbii (fără nicio invenție intenționată cunoscută).

Stiai ca sarut stiai cel mai lung sarut stiai istoria sarutului stiai primul film sarut stiai record sarut. Top 5 cele mai lung fluvii. Pe lângă cuvintele derivate în mod natural din rădăcinile limbii (fără nicio invenție intenționată cunoscută).

De la sarutul parintesc, la cel amical si pana la cel. Fiul cel mic al lui donald trump, bolnav de covid externe. Participanţii la concurs trebuie să se sărute fără oprire cel puţin 50 de ore, 25 de minute şi două secunde, adică mai mult de două zile, pentru a depăşi precedentul record înregistrat anul trecut, tot în thailanda.

Nou Record Mondial Pentru Cel Mai Lung Sărut 58 De Ore 35 De Minute Si 58 De Secunde Maramedia
vizitati articolul complet aici : https://maramedia.ro/nou-record-mondial-pentru-cel-mai-lung-sarut-58-de-ore-35-de-minute-si-58-de-secunde/
Recordul anterior fusese de numai 32 de ore, 7 concursul a inceput duminica dimineata la 6 a.m. Pe lângă cuvintele derivate în mod natural din rădăcinile limbii (fără nicio invenție intenționată cunoscută). Cu varul pe spate sunt la chiojdeanca city prahova.

Fiul cel mic al lui donald trump, bolnav de covid externe.

Cele mai lungi cuvinte din limba română sunt: Sarutul este unul dintre cele mai frecvente modalitati prin care oamenii interactioneaza intre ei. 7 cei mai frumosi copii din lume.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Lung Sarut"