Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Calendarul Obligatiilor Fiscale Ianuarie 2018

Calendarul Obligatiilor Fiscale Ianuarie 2018

Agentia nationala de administrare fiscala (anaf) a publicat calendarul fiscal al lunii noiembrie 2018, insa primul termen de depunere declaratii este abia pe primul termen fiscal din luna noiembrie 2018, asadar, este miercuri, 07, cand trebuie depusa declaratiei de mentiuni privind schimbarea perioadei. 28, 2013 in uncategorized | 0 comentarii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Agenda obligatiilor fiscale are un caracter pur consultativ, dar ofera o imagine clara firmelor asupra termenelor de depunere a declaratiilor fiscale si a taxelor care trebuie platite catre statul roman. Consulta calendarul obligatiilor fiscale ale lunii ianuarie 2019 care a fost publicat recent de anaf (agentia nationala de administrare fiscala). Declaratia informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national aferente perioadei de raportare.

Ministerul Finanțelor Publice Agenția Națională De Administrare Fiscală Calendarul Obligaţiilor Fiscale Luna Ianuarie Pdf Free Download
vizitati articolul complet aici : https://docplayer.ro/179007194-Ministerul-finan%C8%9Belor-publice-agen%C8%9Bia-na%C8%9Bional%C4%83-de-administrare-fiscal%C4%83-calendarul-obliga%C5%A3iilor-fiscale-luna-ianuarie-2020.html
Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna ianuarie. Declarații fiscale cu termen limită de depunere în luna ianuarie 2018. În mod oficial, împreună cu sărbătorile religioase și zile speciale.

Depunerea declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală și care efectuează o.

Depunerea cererii de stopare a obligațiilor de plată reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice care nu realizează venituri sau alte categorii de persoane prevăzute la art. Calendarul obligatiilor fiscale ianuarie 2020 … перевести эту страницу. Consulta calendarul obligatiilor fiscale ale lunii ianuarie 2019 care a fost publicat recent de anaf (agentia nationala de administrare fiscala).

Noutati legislative, articole, exemple si studii de caz, solutii date de specialisti, monografii, discutii mai mult, 1 și 2 ianuarie 2018 sunt zile libere. Taxa anuală pentru autorizația de exploatare a jocurilor de noroc, obligație a organizatorilor de. Stimați contribuabili, serviciul fiscal de stat vă propune acest calendar, reamintind datele prezentării rapoartelor fiscale în luna ianuarie 2018.

Deloitte Screen Pdf Descărcare Gratuită
vizitati articolul complet aici : https://docplayer.ro/144197811-Deloitte-screen.html
Calendarul obligațiilor fiscale ianuarie 2017. In luna iunie 2018 vor deveni scadente urmatoarele declaratii si plati: Calendarul obligatiilor fiscale ianuarie 2020 … перевести эту страницу.

Postat de fastimo in ian.

Calendarul obligațiilor fiscale pentru anul 2018. Vă prezentăm calendarul obligaţiilor fiscale pentru a cincea lună din 2019 cu scopul de a veni în ajutorul contribuabililor cu privire la lista. Calendarul obligațiilor fiscale ianuarie 2017.

Mai jos prezentăm perioadele cele mai apropiate. Depunerea declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală și care efectuează o. In luna iunie 2018 vor deveni scadente urmatoarele declaratii si plati:

Calendarul Obligațiilor Fiscale Popazu Conta
vizitati articolul complet aici : https://popazuconta.ro/calendarul-obligatiilor-fiscale/
Sau folositi casuta de cautare aflata. Stimați contribuabili, serviciul fiscal de stat vă propune acest calendar, reamintind datele prezentării rapoartelor fiscale în luna ianuarie 2018. Postat de fastimo in ian.

Depunerea declaratiei de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de tva care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara.

Comisia europeană a aprobat în urmă cu mai multe luni o solicitare a româniei ca, de la 1 ianuarie 2018, plafonul pentru înregistrare în scop de tva să fie majorat de la 220.000 de lei în prezent la 300.000 de lei, însă legea care introduce această modificare. Calendar fiscal, contabilitate, intrastat, noutati legislative. Noutati legislative, articole, exemple si studii de caz, solutii date de specialisti, monografii, discutii mai mult, 1 și 2 ianuarie 2018 sunt zile libere.

Posting Komentar untuk "Calendarul Obligatiilor Fiscale Ianuarie 2018"