Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ce Remorca Se Poate Atasa Unui Autovehicul Din Categoria B

Ce Remorca Se Poate Atasa Unui Autovehicul Din Categoria B

C)o remorca, dar care, impreuna cu autovehiculul tragator de categorie b, sa nu depaseasca 3500 kg. Autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg şi al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului 2.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ce se poate ataşa unui autovehicul din categoria b? Autorizata nu depaseste 750 kg. O remorca usoara, a carei masa sa nu depaseasca 750 kg;

Categoria B Tecro Company
vizitati articolul complet aici : https://www.tecrocompany.ro/scoala-de-soferi/categoria-b/
Ce se poate ataşa unui autovehicul din categoria b? Legislatia in vigoare prevede faptul ca acestor autovehicule li se pot atasa remorci, cu conditia ca masa totala a remorci sa fie de maxim 750 kg. Ce se poate atasa unui autovehicul din categoria b?

.din categoria b i se poate ataşa o remorcă uşoară, a cărei masă să nu depăşească 750 kg sau o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg, cu condiţia ca masa totală maximă autorizată a ansamblului format din remorcă şi un autovehicul trăgător din categoria b.

O remorca usoara, a carei masa sa nu depaseasca 750 kg; Autovehiculului din aceasta categorie i se poate atasa o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg; În acest caz lungimea ansamblului de vehicule nu trebuie să depăşească 20 m.

Ce se poate atasa unui autovehicul din categoria b? O remorca sau o semiremorca, cu masa maxima autorizata de pana la 1 t c. Tot din ce inteleg, nu este vorba despre vreun examen teoretic sau practic, ci doar efectuarea unor ore de practica.

2
vizitati articolul complet aici : Scoala Zara
Ce remorca poti tracta cu categoria b codul rutier. Autovehicule a caror masa maxima autorizata nu depaseste 3500 kg și care sunt concepute și construite pentru transportul a maximum opt pasageri in afara conducatorului auto; În acest caz lungimea ansamblului de vehicule nu trebuie să depăşească 20 m.

Tot din ce inteleg, nu este vorba despre vreun examen teoretic sau practic, ci doar efectuarea unor ore de practica.

Autoturism din categoria b dotat cu o cutie de viteze automata. Autovehicule a caror masa maxima autorizata nu depaseste 3500 kg și care sunt concepute și construite pentru transportul a maximum opt pasageri in afara conducatorului auto; #1228 ce se poate atasa unui autovehicul din categoria b?

O remorca sau o semiremorca, cu masa maxima autorizata de pana la 1 t; Autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg şi al cărui număr de locuri pe scaune, în afara. Ce se poate atasa unui autovehicul din categoria b?

Soferonline Intrebări Chestionare Auto Drpciv 2021 Categoria B B1 Tr Pagina 17
vizitati articolul complet aici : https://soferonline.ro/intrebari-chestionare-drpciv/categoria-B/17/
Sunt corecte variantele de raspuns ,normal nu era varianta a. Autovehiculului din această categorie i se poate ataşa o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg 1. Autovehicul al cărui număr de locuri pe scaune, în afara locului conducătorului, nu este mai mare categoria b.

Autovehiculul din aceasta categorie i se poate atasa o remorca a carei masa totala max.

Autovehicul tragator din categoria b si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg; B cu numărul cheie 96. 1) un automobil poate tracta numai o singură remorcă.

Posting Komentar untuk "Ce Remorca Se Poate Atasa Unui Autovehicul Din Categoria B"