Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Protest In Piata Victoriei

Protest In Piata Victoriei

Comunitatea declic a organizat, vineri, un protest în piaţa victoriei din capitală, în cadrul căruia aproximativ 100 de persoane au desfăşurat trei bannere lungi de câte 30 de metri pe care a fost afişat mesajul tăiaţi pensiile speciale. Manifestația programată pentru astăzi, la ora 15.00, în mai multe zone ale bucureștiului a început deja.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ei rămân cu marfa nevanduta din cauza importurilor masive. Comunitatea declic a organizat, vineri, un protest în piaţa victoriei din capitală, în cadrul căruia aproximativ 100 de persoane au desfăşurat trei bannere lungi de câte 30 de metri pe care a fost afişat mesajul tăiaţi pensiile speciale. În piața victoriei este organizat astăzi un nou protest împotriva legii izolării și carantinării.

Protest Piata Victoriei Er News
vizitati articolul complet aici : https://www.elenarobu.md/fr/protest-piata-victoriei-2/
Ei spun că impunerea unor astfel de măsuri discriminatorii incită la ură și vor duce la. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a dispersa mulțimea. Video nou protest în piața victoriei, deși sunt interzise adunările publice.

Top articole pe antena 3:

Acesta va avea loc pe 10 august, în piața victoriei, începând cu ora 19.00. Jandarmeria capitalei a anunțat, duminică seara, că la protestul din piața victoriei au fost date amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a epidemiei. Manifestația programată pentru astăzi, la ora 15.00, în mai multe zone ale bucureștiului a început deja.

Evenimentul este în plină desfășurare, iar la fața locului sunt prezenți și jandarmii. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a dispersa mulțimea. Evenimente importante ce se petrec in piata victoriei!

Protest In Piața Victoriei Circulația A Fost Blocată
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/politica/protest-in-piata-victoriei-circulatia-a-fost-blocata-440965.html
Protest în piața victoriei, la trei ani de la jandarmeriadă: Jandarmeria capitalei a anunțat, duminică seara, că la protestul din piața victoriei au fost date amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a epidemiei. Video nou protest în piața victoriei, deși sunt interzise adunările publice.

Sâmbătă, la ora 17:00, în piața victoriei, mii de români sunt așteptați cu mașinile sau pe jos, cu steaguri tricolore, la un protest în care vor fi anunțate 10 revendicări, a transmis george simion.

Cei prezenți în piata victoriei sunt vocali și spun că protestează din pricina restricționării și condiționărilor impuse celor 12 milioane de români nevaccinați, dar și împotriva vaccinării copiilor. Ei rămân cu marfa nevanduta din cauza importurilor masive. Acesta va avea loc pe 10 august, în piața victoriei, începând cu ora 19.00.

Protest al agricultorilor în piața victoriei. Protest în piaţa victoriei în jur de 50 de persoane sunt şi la această oră la protestul din piaţa victoriei. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a dispersa mulțimea.

Protest In Corturi La Piața Victoriei Europa Fm
vizitati articolul complet aici : https://www.europafm.ro/protest-in-corturi-in-piata-victoriei/
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Vrem pedepsirea vinovaților pentru represaliile din 10 august 2018 video de n.g. Cei care protest ează au stat aproape unii de ceilalți, fără măști.

Cătălin denciu, medicul erou de la piatra neamţ, umilit de ministerul sănătăţii:

Manifestația programată pentru astăzi, la ora 15.00, în mai multe zone ale bucureștiului a început deja. Mii de oameni sunt așteptați duminică în stradă, în marile orașe ale româniei, la protestul care este organizat în capitalele țărilor ue și nu numai. Micii fermieri sunt nemulțumiți că nu au unde să își vândă produsele.

Posting Komentar untuk "Protest In Piata Victoriei"